dr. Hampel Ferenc

dr. Hampel Ferenc - ortopéd szakorvos

dr. Hampel Ferenc

Ortopéd szakorvos

Rendelési idő

Szerda: 10:00 - 13:00

Bejelentkezés és információ:

(1) Szám mutatása

Email: elojegyzes[@]medicalpoint.hu

Bemutatkozás

DR. HAMPEL FERENC: A KONZERVATÍV KEZELÉSEK SPECIALISTÁJA
HOGYAN LEHET ELKERÜLNI A SEBÉSZETI BEAVATKOZÁST? – EZ AZ A KÉRDÉS, AMELYET DR. HAMPEL FERENC MINDEN ÜGYFELÜNKNÉL FELTESZ MAGÁNAK.

Hampel doktor úr a csípő és térdprotézisek, térdízületi artroszkópia, váll artroszkópia, kéz- és lábkorrekciós műtétek, gyermekortopédiai vizsgálatok specialistája. Ortopéd sebészeti tevékenységét megelőzően tíz éven keresztül baleseti sebészként dolgozott, ami kiváló alapot adott a később felvett ortopédiai beavatkozásokhoz.
Több mint egy évtizedet töltött el az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Ortopédiai Osztályán, ahol elsődlegesen csípő- és térdprotézisekkel foglalkozott, de térdízületi artroszkópiát és egyéb korrekciós műtéteket is rendszeresen végzett.

MIÉRT SZERETIK HAMPEL FERENCET ÜGYFELEINK?
Hampel doktor úr specialitása, hogy Ügyfeleinknek közérthető módon magyarázza el panaszaik okát és annak lehetséges kezelését. Tapasztalatai alapján elsődleges hangsúlyt fektet a konzervatív kezelési módokra, és kizárólag akkor javasol műtéti megoldást, ha az megkerülhetetlennek tűnik.

MIÉRT LETT ORVOS?
Az orvosi pálya nála családilag kódolva volt: nagyapja és édesapja is orvosként dolgoztak, ez az életvitel már gyerek fejjel is természetesnek tűnt. Édesapja fej-nyak sebészként elvárta tőle, hogy végzett orvosként egy évig belgyógyászati tapasztalatot szerezzen. Ennek köszönhető, hogy az egészséget és betegséget az ember egészében értelmezi, és ezért vált a konzervatív kezelési módok szakértőjévé.

MIT AJÁNL A MEDICAL POINT EGÉSZSÉGKÖZPONT ÜGYFELEINEK?
Hampel doktor elsősorban odafigyelést és évtizedes szakértelmet ajánl Ügyfeleinknek. Amikor a cél az egészséghez történő visszatérés, ha az azonosított kórkép lehetővé teszi a hosszabb időtartamú, de vágás nélküli gyógyulást. De a Medical Point filozófiájának a része az is, hogy ha elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás, annak részleteivel, lehetőségeivel és kockázataival Ügyfelünk teljes mértékben tisztában legyen. Ezt ajánlja Hampel Ferenc Ügyfeleinknek.

Szakrendeléseim