Blog

Korképek

Vállfájdalom kivizsgálása

Vállfájdalom kivizsgálása

Vállfájdalom, befagyott váll, sportolóknál labrum sérülés. Talán a legkényelmetlenebb fájdalmak.

Ügyfeleink elsősorban közepes méretű ütést, elesést, kisebb balesetet követően érkeznek hozzánk, hogy nem enyhülő vállfájdalmuk okát kiderítsük.

Míg a térd- és gerincvizsgálatoknál általában szakorvosi konzultáció előtt keresnek meg bennünket, a vállfájdalom esetében már jellemzőbb, hogy egy szakorvosi vizitet követően jelentkezik nálunk Ügyfelünk.

A vállfájdalom hátterében

A porcok vastagsága, az ízfelszín, a vállízületet körülvevő rotátorköpeny elváltozásai, esetleges szakadása, a lágyrészek állapota MR-vizsgálattal kiválóan megítélhető, és az ortopéd szakorvos pontos képet kap arról, hogy a pihentetés, a gyógytorna vagy esetleg a sebészeti beavatkozás eredményezheti a vállfájdalmak tartós enyhülését.

Ha nem múló vállfájdalommal él, forduljon a MEDICAL POINT-hoz!

Legyen napra kész, kövesse a Medical Point Egészségközpont Facebook oldalát.

Vélemények

Gyors és megbízható egészséges központ. A megközelíthetősége viszont elég rossz. A tömegközlekedés elég nehézkes errefelé.

Szendy László
Szendy László

18:00-ra volt időpontom MR-re, kb 18:30-kor kerültem be, de összességében mindenkinek ajánlani tudom, az asszisztens / MR kezelő nagyon kedves volt, minden kérdésemre készségesen válaszolt. A rendelő állapota is 5/5 csillag. Pénteken volt a vizsgálat, hétfőre meg is kaptam a leletet.

Pálvölgyi Patrik
Pálvölgyi Patrik

Az elmúlt időszakban többször is jártam a központban vizsgálaton is és terápián is. Minden alkalommal kedvesek és pontosak voltak! Csak ajánlani tudom! 🙂

Szabó Melinda
Szabó Melinda

Nagyon kedves udvarias hölgyek fogadtak.
Várakozás 0 perc. Köszönöm!

Meszner Anna
Meszner Anna