Dr. Magyari Zoltán

Magyari Zoltán

Dr Magyari Zoltán

Ortopédia / Traumatológia

Rendelési idő

Csütörtök: 16:00 - 20:00

Bejelentkezés és információ:

(1) Szám mutatása

Email: elojegyzes[@]medicalpoint.hu

Bemutatkozás

Dr. Magyari Zoltán, az Országos Traumatológiai Intézet nyugalmazott igazgatójaként orthopaed-traumatológiai rendelést viszek a Medical Point magán egészségügyi komplexumban.

A hetvenes évek óta Európa angolszász nyelvterületén, szinte minden nagyobb országban dolgoztam, tanultam – ösztöndíjasként. Ennek is köszönhetően a hazai mozgásszervi sebészet megújulásában is szerepet kaptam.

Bevezettük a korszerű térd protézisek műtéti technikáját, Intézetünkben elsők között végeztünk arthroscopos beavatkozásokat. 

A dinamikus töréskezelés kezelés bevezetésével és fejlesztésévek értem el Ph.D minősítésemet.

A kilencvenes évek nagy újítása a minimal invaziv sebészet, szintén Intézetünk falai közül indult el hódító útjára.

Az évtizedes tapasztalat mutatta meg számomra azt is, hogy a sebész nem csak szikével tud gyógyítani, jó indikációval műtét nélkül is bámulatos eredményeket lehet elérni.

Ezek eredménye manapság a váll és térd ízületek különféle injekciós kezelései, „feltöltése”, egyéb konzervatív kezelése.

A derék bántalmak gyógyítása, a panaszok karban tartása is lehetséges konzervatív módszerekkel, természetesen a műtét indikációs területeinek szigorú szem előtt tartásával.

A korszerű rendelők mellett, a kiváló digitális röntgen ma már természetes, de az MR vizsgálatok rövid határidejű elérhetősége szinte példa nélküli.

A  gyógyító munka mellett Brüsszelben is dolgozom, a UEMS alelnöke volta, mely az Uniós Parlament legfontosabb orvos szakmai tanácsadó szerve.

 Ezen tevékenységem elismerését jelentette a Köztársasági Érdemérem Lovagkeresztje.

Bővebben: https//drmagyari.uw.hu

 

 

Szakrendeléseim