Sürgősségi ellátás

Sürgősségi baleseti ellátás és sürgősségi MR-vizsgálat

A Medical Point és partnerintézménye, az Emineo Magánkórház az országban egyedülálló szolgáltatást biztosít pácienseinek.  A különleges együttműködésnek köszönhetően baleseti sérülés esetén a sérült a lehető legrövidebb időn belül megkapja a pontos diagnózist és a szakszerű ellátást.

A hét minden napján, ünnepnapokon is reggel 8 és este 8 óra között elérhető ez a kombinált baleseti ügyeleti ellátás.

Baleseti sérülés esetén is fontos, hogy a pácienst először traumatológus szakorvos lássa, aki az MR vizsgálathoz a radiológusnak útmutatást tud adni, hogy milyen jellegű problémát keressen a vizsgálat során. Ezért kérjük, hogy baleset vagy sérülés esetén mindenképpen hívja a 06 1 773 3333 telefonszámot vagy foglaljon online időpontot itt:

Amennyiben a sérülés jellege indokolja, a traumatológus szakorvos MR-vizsgálatra tesz javaslatot, melyet a páciens egy órán belül elvégeztethet nálunk. A vizsgálat kiértékelése sürgősséggel egy órán belül megtörténik, így a vizsgálatot kérő orvos és pácienseink a lehető legrövidebb időn belül kézhez kapják a diagnózist, és befejeződhet a sérülés szakszerű ellátása.

Traumatológia/baleseti sebészet

A traumatológia (más néven baleseti sebészet) egy olyan speciális szakterület, amely a balesetekből származó váratlan sérülések ellátására és kezelésére szakosodott. Közös szolgáltatásunk keretében a nem életveszélyes, egyszerűbb sérülések ellátása történik, például sportsérülések, síbalesetek, vagy otthon, iskolában, munkahelyen bekövetkezett balesetek: pl. törések, ficamok, zúzódás, rándulás, izomhúzódás, stb.

Miért különleges szolgáltatásunk:

  • kisebb sérülések esetén nem kell hosszú órákat várni, gyorsan tudjuk biztosítani az ellátást
  • amennyiben az ellátáshoz nem elég a digitális röntgen diagnosztika, szintén extra gyorsan – legfeljebb 2 órán belül – biztosítjuk az MR-felvétel elkészítését
  • de sajnos mit sem ér az MR felvétel, ha nincs aki kiértékelje, ezért megszerveztük a radiológus szakorvos általi sürgősségi kiértékelést is: hétköznap 1 órán belül, hétvégén pedig a vizsgálat napján, de legkésőbb 24 órán belül!
  • szolgáltatás csomagunk értékét tovább növeli, hogy amennyiben a sérülés műtétet igényel, partnerintézményünkben traumatológus és ortopéd specialisták is rendelkezésünkre állnak, magas színvonalú műtői és fekvőbeteg háttérrel együtt.

A mindennapokban is, de még inkább a baleseti ellátásban a IDŐ az egyik legfontosabb érték.

Különleges szolgáltatásunkkal ezt tudjuk Önnek biztosítani!

 

További részletek itt: