Dr. Majzik Ernő

Dr. Majzik Ernő

Traumatológus, sportsebész szakorvos (térd, boka, váll specialista)

Rendelési idő

Szerda: 14:00 - 19:00
Csütörtök: 14:00 - 19:00
Péntek: 14:00 - 19:00

Bejelentkezés és információ:

(30) Szám mutatása

Email: majzikerno[@]hotmail.com, elojegyzes[@]medicalpoint.hu

Bemutatkozás

Mozgásszervi és sportsérülések kezelésével foglalkozom. Célom, hogy teljes körű szolgáltatással segítsem a hozzám fordulók mielőbbi, tökéletes gyógyulását. Arra törekszem, hogy megszüntessem a fájdalmat, helyreállítsam a funkciót, valamint elősegítsem a sportba és a mindennapi életbe való mielőbbi visszatérést. Alapelvem szerint a betegeknek aktívan részt kell venniük a kezelésüket illető döntések meghozatalában.

1995-ben végzett a SOTE általános orvostudományi karán, majd 2000-ben Traumatológiai szakvizsgát tett. 19 évig dolgozott a Székesfehérvári Kórház Traumatológiáján és Sportsebészetén ahonnan 2016-ban került át a Siófoki kórházhoz, ahol a Baleseti sebészeti Osztály vezetője lett valamint létrehozta a Sportsebészeti részleget. 2021. janárjától új kihívások elé néz mert orvosigazgatóként fogja vezetni a Budaörsi Egészségcentrumot.

Svájcban, Ausztriában és Németországban több tanulmányúton vett részt elsősorban Sporttraumatológia tárgykörében.

Számos  kézilabda, futbal valamint kosárlabdaklub szerződött sportsebésze. Többek között a Magyar Jégkorong válogatott orvosa 2003 óta.

Sporttraumatológusnak vallja magát hiszen kihívás számára, hogy mindenki úgy épüljön fel sérüléseiből, hogy visszatérhessen a sport világába legyen az profi vagy amatőr sportoló. Ezért amit lehet a mai orvoslásban javasolni azoknak a lehetőségeknek tárházát alkalmazza gyógyítása során.

Tapasztalatai alapján igen jó százalékkal tudja megállapítani a sérüléseket, de szívesen használ a kornak megfelelő diagnosztikai lehetőségeket, mint MRI, RTG vagy Ultrahang hiszen  ezekkel a lehetőségekkel egy teljeskörű képet tud kapni a sérülésről a fájdalmak kiindulási helyéről.

RTG-nél a csontok általános állapotát míg az MRI-vel teljes képet kaphat a porcok és szalagok esetleges sérüléseiről. Ultrahang diagnosztika a sportorvoslásban kevésbé használt, de bizonyos sérüléseknél igen hatékony diagnosztikai eljárás.

Szakterületei: Boka, térd és váll sérülések gyógyítása

Szakrendeléseim

2021. januárjától a Budaörsi egészségcentrum orvosigazgatója, ahol műtéteit végzi. Állami és magán műtéteket egyaránt az igényeknek megfelelően az egészségügyi helyzet adta lehetőségeken keresztül.

Bejelentkezés rendelésre:
0630 288 3072, 0630 4343 191, 0630 940 5846
email: majzikerno@hotmail.com