Blog

Hírek

Azonnali MR vizsgálat, azonnali lelettel!

Azonnali MR vizsgálat,  azonnali lelettel!

Az MR vizsgálatnál fontos a gyorsaság

Ügyfeleink szeretnének a fájdalom nyomára bukkanni, fontos a bizonyosság, és ha már eldöntötték, hogy nem lesz elég a pihentetés, azonnali megoldásra vágynak.

Az „AZONNALI” nemcsak azt jelenti Ügyfeleinknek, hogy gyorsan időpontot kapjanak, hanem a vizsgálat után minél gyorsabb eredményre is szükségük van.

Megnövelt kapacitások

A MEDICAL POINT indulása óta Ügyfelei igényeinek megfelelően végzi tevékenységét. A napi vizsgálati időpontokat folyamatosan bővítjük, hogy akár 35-40 MR-vizsgálatot is végezhessünk. Sok esetben hétvégi műszakot tartunk, ha Ügyfeleink igénylik. Egy gyors telefonhívással be lehet jelentkezni hozzánk.

A vizsgálatot követően pedig 24 órán belül elkészül a lelet – ezért pedig nem kérünk többlet díjazást. Nálunk a többletszolgáltatást a 4 órán vagy akár 1 órán belüli lelet jelenti.

AZONNALI MEGOLDÁST NYÚJTUNK!

Legyen napra kész, kövesse a Medical Point Egészségközpont Facebook oldalát.

Vélemények

Gyors és megbízható egészséges központ. A megközelíthetősége viszont elég rossz. A tömegközlekedés elég nehézkes errefelé.

Szendy László
Szendy László

18:00-ra volt időpontom MR-re, kb 18:30-kor kerültem be, de összességében mindenkinek ajánlani tudom, az asszisztens / MR kezelő nagyon kedves volt, minden kérdésemre készségesen válaszolt. A rendelő állapota is 5/5 csillag. Pénteken volt a vizsgálat, hétfőre meg is kaptam a leletet.

Pálvölgyi Patrik
Pálvölgyi Patrik

Az elmúlt időszakban többször is jártam a központban vizsgálaton is és terápián is. Minden alkalommal kedvesek és pontosak voltak! Csak ajánlani tudom! 🙂

Szabó Melinda
Szabó Melinda

Nagyon kedves udvarias hölgyek fogadtak.
Várakozás 0 perc. Köszönöm!

Meszner Anna
Meszner Anna