Blog

Hírek

Lazar Project – Utánpótlás Elit Program

Lazar Project – Utánpótlás Elit Program

Újabb mérföldkő a Lazar Project – Utánpótlás Elit Program életében!

Sokan tudjátok, hogy egyik nagy célom/célunk minden egyesületi hiányosságot pótolni, hogy a gyerekek valójában a lehető legtöbbet tudják majd kihozni karrierjükből!
Ezen hiányosságok pótlása közé tartozik a fiatalok sérüléseinek bekövetkezte után (a lehető leghamarabb) történő megfelelő diagnózis felállítása, és a sérülések minőségi rehabilitációja is. Így a gyerekek a megfelelő időben, a lehető legjobb állapotban térhetnek vissza az egyesületeikbe.
Sok olyan sportoló (is) megfordult nálunk az elmúlt másfél évben, akik sérülést szenvedtek az egyesületi edzéseken.
Viszont nem egy olyan fiatal is volt közte, akik a klub által felállított pontatlan diagnózis, és az ebből fakadó helytelen rehabilitáció miatt sajnos újra megsérült. Így megtörtént az, hogy egy-egy felépülés dupla/tripla annyi időt vett igénybe, vagyis sajnos pár hét helyett, akár hónapokig elhúzódott még a pontos diagnózis felállítása is.
Mától kezdve minden egyes utánpótlás sportolónak, aki a Lazar Project csapatához tartozik, lehetősége van a sérülések bekövetkezte után, akár már 4 órán belül MRI vagy Ultrahang felvételre, és szakorvosi kiértékelésre (még hétvégén) is. Innentől kezdve biztosítjuk számotokra a sérülések bekövetkezte, és a pályára való visszatérés közötti összes lépést a “helyes sorrendben”:
  • diagnózis felállítása és szakorvosi vélemény
  • gyógytornász/rehabilitációs edző
  • kezelések (lézer, ultrahang, lökéshullám terápia, mágnes)
  • mentál szakember
  • erőnléti szakember.
Így a gyerekek garantáltan a lehető legrövidebb időn belül, a legjobb állapotban térhetnek majd vissza az edzéseikhez. Innentől kezdve nem történhet meg többé az, hogy egy gyermek esetleg azért nem tudja beváltani később a hozzáfűzött reményeket, mert az egyesületnél, az adott szakemberek korábban helytelenül jártak el.
(Még egyszer tisztelet a kivételnek!)
Ui.
Partnerünk a 2021-es Labdarúgó EB Magyarországi mérkőzéseinek sürgősségi képalkotó diagnosztikáját is biztosította, így a francia válogatottban megsérült futballista Dembele is megfordult náluk az elmúlt időszakban.
Köszönjük az együttműködést!
“Mindent az utánpótlásért”
Lázár Pál – Lazar Project

Vélemények

Gyors és megbízható egészséges központ. A megközelíthetősége viszont elég rossz. A tömegközlekedés elég nehézkes errefelé.

Szendy László
Szendy László

18:00-ra volt időpontom MR-re, kb 18:30-kor kerültem be, de összességében mindenkinek ajánlani tudom, az asszisztens / MR kezelő nagyon kedves volt, minden kérdésemre készségesen válaszolt. A rendelő állapota is 5/5 csillag. Pénteken volt a vizsgálat, hétfőre meg is kaptam a leletet.

Pálvölgyi Patrik
Pálvölgyi Patrik

Az elmúlt időszakban többször is jártam a központban vizsgálaton is és terápián is. Minden alkalommal kedvesek és pontosak voltak! Csak ajánlani tudom! 🙂

Szabó Melinda
Szabó Melinda

Nagyon kedves udvarias hölgyek fogadtak.
Várakozás 0 perc. Köszönöm!

Meszner Anna
Meszner Anna