Blog

Hírek

Komplex terápiák a Medical Pointnál

Komplex terápiák a Medical Pointnál
Mielőtt 2017 nyarán megnyitottuk Egészségközpontunkat, sokat gondolkoztunk azon, mitől lehetünk igazán hasznosak mozgásszervi ügyfeleink számára.

A recept egyszerűnek tűnt:

A legmodernebb képalkotó diagnosztika, gyors leletezéssel, szakorvosi kapcsolatokkal az esetleges műtétekhez, és szakrendeléssel a gyors tanácsadáshoz. Ehhez minél szélesebb körű fejlett mozgásszervi terápia kapcsolódik: gyógymasszázs és gyógytorna, fizikoterápia, lézerterápia, lökéshullámterápia és a legmodernebb mágneses terápia – ezek mind-mind segítenek abban, hogy az optimális kezelési programot valósítsuk meg Ügyfeleinknek.

A minél gyorsabb diagnosztikát követően, amennyiben a sebészeti út elkerülhető, minden Ügyfelünknél egyéni protokollt állítunk össze. Az általában félórás blokkokban, akár több hétig is megvalósuló program a konkrét rendellenességtől, a fájdalom mértékétől és az elérni kívánt céltól függ.

Amennyiben cél a teljesítőképesség minél hamarabb történő helyreállítása, a fájdalom, a probléma szinte azonnali megszüntetése, ebben is jelentős tapasztalatot szereztünk amatőr- és élsportoló Ügyfeleinkkel.

A Medical Point Egészségközpont KOMPLEX TERÁPIÁBAN gondolkodik.

Képünkön: a Salu-Talent 3T Mágnesterápiás rendszer

Legyen napra kész, kövesse a Medical Point Egészségközpont Facebook oldalát.

Vélemények

Gyors és megbízható egészséges központ. A megközelíthetősége viszont elég rossz. A tömegközlekedés elég nehézkes errefelé.

Szendy László
Szendy László

18:00-ra volt időpontom MR-re, kb 18:30-kor kerültem be, de összességében mindenkinek ajánlani tudom, az asszisztens / MR kezelő nagyon kedves volt, minden kérdésemre készségesen válaszolt. A rendelő állapota is 5/5 csillag. Pénteken volt a vizsgálat, hétfőre meg is kaptam a leletet.

Pálvölgyi Patrik
Pálvölgyi Patrik

Az elmúlt időszakban többször is jártam a központban vizsgálaton is és terápián is. Minden alkalommal kedvesek és pontosak voltak! Csak ajánlani tudom! 🙂

Szabó Melinda
Szabó Melinda

Nagyon kedves udvarias hölgyek fogadtak.
Várakozás 0 perc. Köszönöm!

Meszner Anna
Meszner Anna